Om det var du!

2011-03-09 Olaga hot
2011-08-26 Stöld. Brevet
2011-08-26 Ofredande
2012-05-29 Förtal
2012-05-29 Mened
2012-05-29 Stöld. Brevet
2012-05-29 Plundring av AB. Resan Kärna-Kornhall del 2
2012-08-22 Bidragsfusk. Resan Kärna-Kornhall del 1
2012-09-07 Miljöbrott. Underlag för anmälanBrevet från den utsatte
2012-11-04 Falsk tillvitelse
2012-06-18 Förtal, falsk tillvitelse, brott mot PUL (person- och uppgiftslagen)

Ovan en presentation på några polisanmälningar som gjorts mot Klanen Bladh´s frontfigur Robert Bladh.

Hur skulle det se ut om det var du som fått alla dessa anmälningar på dig? Tror du att du skulle komma undan med att vara sjukskriven 10-tals år och ändå jobba över 100 %? Du vabbande småbarnsmamma som inte har några känningar högt upp i rättsväsendet, som tvingas leva i den gäckande verklighet som alla vanliga medborgare lever i, vilket innebär att behöva följa lagar och regler. Det är dig Försäkringskassan frågar om snoret verkligen rinner eller inte på ditt sjuka barn… de kollar inte pampar som Robert!

Hur kan det komma sig att Robert så till den milda grad kan våldföra sig på lagstiftarens intentioner, våldföra sig på hela rättssystemet? Att orättfärdighet få dit sin svärdotter på 2,6 års fängelse, medan han själv och hans son klarar sig utan att ens behöva besöka en domstolsförhandling och sätter vår tillit till rättsmaskineriet på hårda prov.

Det är sorgligt när rättsväsendet inte tar till sig, eller vägrar bry sig om den information om brott som de får. Det är dags att uppfinna ett vaccin mot denna ”rättspatologi”. Ett sjukt abnormalt beteende och tankemönster missbrukar sim ställning till att gynna korruption och jäv.

Utredningen ”Tillitens gräns” beskriver en hel del av problemet i Västra Götaland ”Det finns en likgiltighetskultur inför lagar och regler i Göteborg”…. men vem kan eller vill göra något åt det? Att en ny utredning konstaterar samma sak igen löser det inte.

Visst kan man hävda att mina åsikter inte är relevanta… då jag själv har gjort ett ännu allvarligare brott. Men är vi inte lika inför lagen? Ger mitt brott automatiskt immunitet för andra att fritt begå brott? Varför utreds inte alla brott utefter samma mall och mäts efter samma måttstock?

Det finns två barnbarn till Robert Bladh som väntar på svar.

Sophia är ledsen över att hennes farfar Robert Lyckas snirkla sig undan de anmälningar han fått efter att ha stulit hennes kioskvagn… den farfar som hon tidigare så blint litat på, tyckt så mycket om… han har så bedrövligt svikit henne, hon som var farfars flicka!

Det är dags att vakna fru Justitia! Ge Sophia tillbaka tron på rättsväsendet i Göteborg.