Anfall är bästa försvar, en riktig fakta bomb

Fick häromdagen reda på att Christinas ex svärfar, exmake, ex svåger och kusinen Calle har startat en ”motblogg”, kärna bomben – fakta.

Dom är ursinniga på alla lögner och smutskastning jag levererat! Precis så ursinniga och aggressiva som psykopater blir när någon går emot dem. De samtycker mycket sällan till att sprickor i deras fasad avslöjas…så, hur kan det jag skriver på min blogg bli annat än lögner och smutskastning…i Bladhs’ ögon?

Sen är det väl på tiden att rikta bort fokus från de miljöbrott som riskerar att uppdagas…det börjar bli hett under fötterna. Väl vald tidpunkt!

Vilka ligger då bakom bloggen kärna bomben – fakta? Ett härligt gäng…tre musketörer fäktande och flängande efter sanning och rättvisa. Den försmådda maken som är ute efter hämnd, att ytterligare krossa och kränka exfru och barn. Makens pappa som kämpar med näbbar och klor för sin familjs ära och heder. Den förlorade brodern som konverterat till islam och blivit muslim. Efter 20 års utlandsvistelse återvänder han hem för att återerövra respekten, äran och hedern till familjen.

Kusinen Carl Sandberg räknar jag faktiskt inte riktigt med här. Efter hans huvudlösa brev till mig stod han där med brallorna nere…så vad vill han nu då…vart är hans pollett? De enda professionella kunskaper han fått med från Alla Kvinnors Hus är att anklaga Christina för att manipulera sina barn. Det är hon som påverkat barnen till att tro att dom blivit misshandlade…det är ju bara inbillning! Och allt dom sett pappan göra mot mamman är bara fantasier, iscensatta av deras egna mamma! Jag gillar det där med ”Parental Alienation Syndrom”. Känns lika mycket upplyst nödutgång som när en blottare åker fast framför ett par små flickor och skyller på att han glömt kalsongerna hemma. Har ju forskats en del om PAS, speciellt i USA. Det har knappast rönt någon större framgång varken i forskarvärlden eller inom rättsväsendet. Som sagt…nödutgång för en barn och hustrumisshandlare när alla andra vägar är stängda!

Ex maken hade ju lovat att krossa, ruinera, förnedra och till och med döda Christina om hon lämnade honom. Han har lyckats ganska väl…exkluderat att ha ihjäl henne!

Nu är det bara den sista biten kvar! Christina är ruinerad, deras gemensamma hem är plundrat, utan bostad, tvingas leva på existensminimum, kan inte bo med sin egen dotter, blivit berövad hennes och barnens livshistoria, dömd till 2,6 års fängelse, skymfad, baktalad, misstänkliggjord och brännmärkt för livet…allt detta av hennes ex make och ex svärfar!

När dessa ”goa gubbar” går ihop och gör gemensam sak så nöjer dom sig inte med att krossa och kränka henne…hon ska steglas in till sista andetaget! Bladhs´ ska nu också ha dit henne för planering och anstiftan till mordförsök. Detta är hon tidigare helt frikänd från. Naturligtvis måste ju barnen också dras in. De skulle vara medanstiftare och planerat ”mordförsöket” mot sin egen pappa! Men det är inte stopp där heller…nära och kära, deras egna familjemedlemmar och sekten runt Christina var också delaktiga!

Robert Bladh (ex svärfadern) avslutar inlägget på sin blogg den 18 mars 2013 med: Vår stora förhoppning är nu att även Christina fälls för anstiftan till mordförsök så att hon får det rättmätiga straff hon så väl förtjänar.

FINNS DET INGET STOPP I ERT HAT?

Förutom att Christina levt 25 år med misshandel, övergrepp och dagliga kränkningar?…Vad är Christinas rättmätiga straff?