Sammanfattning

Morgonen den 23 maj 2011 detonerade en bomb i Staby, Kärna. Det var jag, Martin Nilsson som lagt bomben där (Startsida). Bloggen skildrar bakgrunden varför jag gjorde det och vilka som var inblandade (Bakgrund), den är inte en ursäkt eller ett försvar för mitt handlade.. det finns inte! Det här är mina reflektioner över rättsväsendet (Insikt), (Genusperspektiv), makt (Att inte vilja se), information(Tillit), fakta (Beviset) och om miljöförstöring (Underlag för anmälan...).

Aktörerna är förutom jag (själv), en familjen Bladh (Barnens talan), en exsvärfader (Det låter så bra), åklagarna Per Håkan Larsson (Åklagaren) och Lars Lithner (Processen), Kungälvs Kommun (När Kungälvs Kommun mörkar), en stiftelse ”Niklas Bladhs Minne” (Resan Kärna-Kornhall.1),  (Resan Kärna-Kornhall.2Som kuriosa en del reflektioner om ett fejkbrev från ”(Alla kvinnors hus)” och ett (Svar från Alla kvinnors hus), en (JO) anmälan, (PAS) (Parental Alienation Syndrom) och några väninnors svek (1) och (2).

Det är lätt att uppfatta min blogg som en intern familjehistoria. I själva verket speglar den ett samhälles funktion och dysfunktion i en kontext vi alla deltar i. Den beskriver en osminkad, skrupelfri och oförställd verklighet… en subverklighet till denna den bästa av alla världar. Läs gärna en skildring strax innan bomben, (När det bara är nog)!

Det fanns också en dotterblogg till Kärnbomben som lagts ner ”Mitt bombade tonårsliv”. Där beskrev bomboffrets dotter, till exempel: (Jag var rädd men tillräckligt modig).

Tidningen CAFÈ har gjort ett stort reportage Kärnabomben.
Att det skulle vara en kärlekshistoria som spårade ur är kanske inte helt rätt, men annars en i stort sett korrekt beskrivning,

Tack för att du tog dig tid att läsa detta!
Martin