Psykopatens innersta väsen 2

Klanen Bladh tänker tydligen avsluta sitt bloggskrivarengagemang. Tycker personligen att det är beklagligt, bombfaktabloggen har ju knappt hunnit komma igång, bara från mars till juni i år Känns inte som deras bloggande var seriöst menat, att väcka debatt och engagemang.

Bloggen ville pracka på oss deras uppfattning…alla andra uppfattningar var fel. Att under en kort tid bara slänga ut tonvis med ”fakta” för att bevisa att alla andra har fel? Vad är det i bloggen som inte går ut på att förnedra, kränka och förtala Christina Bladh och hennes två barn? Jamenar…Christina är frikänd från det som hon i bloggen anklagas för, att tillsammans med barnen legat bakom ett mordförsök på Thomas Bladh.

Hon är helt frikänd (avförd från utredningen) av åklagare Per Håkan Larsson. Inte ens klanen Bladhs fenomenala poliskompisar lyckades fabricera något matnyttigt som kunde fälla Christina. Detta till skillnad från maken/pappan Thomas Bladh vars förundersökning om grovt hemfridsbrott, våldtäckt, försök till våldtäckt samt fysisk och psykisk misshandel bara har lagts ner av kompisen, åklagaren Per Håkan Larsson. Thomas Bladh är aldrig frikänd!

För att Thomas Bladh också ska få en möjlighet att bli frikänd så har jag den 17 juni polisanmält honom för ovan gärningar (Christina orkar inte nu, men gett mig OK). Jag hoppas att anmälan hamnar hos en grupp inom polisen i Västra Götaland som har hand om, och erfarenheter av våld i nära relationer. Jag hoppas också att Thomas på ett schysst sätt får sin sak prövad. Det finns lika mycket bevismaterial idag, som den gången åklagarkompisen lade ner förundersökningen. Skillnaden är att idag går materialet inte att gömma på samma sätt som då. Mycket underlag finns också på dotterns blogg ”Mitt bombade tonårsliv” och på denna blogg, exempelvis ”Dotterns och Sonens brev till tingsrätten.

Nåja, back on track! Styrkan i bombfaktabloggen ligger i att den ger en unik möjlighet att  tränga in i en psykopats innersta väsen. Det finns en kreativten i att bara se det onda i en människa, att till varje pris behöva förgöra denna onda person och att ge efter för en låg instinkt? Detta endimensionella nyansfattiga sätt att betrakta och beskriva verkligheten på gör mig nyfiken?

Klanen Bladhs avskedstext lämnar dock ett förunderligt vakuum efter sig:

”Med alla dessa lögner, förfalskningar, förräderier, manipulationer, förnedringar, hot, misstänkliggöranden och t.o.m svek mot sin egne döde sons minne så måste man ställa sig frågan om detta är en person (Christina Bladh, min anmärkning) som har talat sanning någon gång i sitt liv och vi tror inte det eftersom vi fått information om att hon var sådan redan i skolåldern.

Från oss är det dags att komma bort ifrån all detta onda och då vi ser att Thomas kommer kunna överleva till ett bättre liv så avslutar vi vårt engagemang i detta drama samt önskar att vi slipper träffa någon av alla dessa onda människor igen.
Robert Bladh med familj

”Från och med nu kan alla filtrera det hat och anklagande svammel som Christina fortfarande sprider, med vetskapen om att det kommer från en ondskefull människa av en sällsynt ovederhäftig kaliber. Härligt att detta trista kapitel nu kan avslutas. Nu ser vi framåt med Thomas som överlevt och gör goda framsteg utan detta ok att dra på. God things happen to good people.
Magnus Bladh

Det ligger något ödsligt, avskilt och vemodigt över deras text…nästan lite uppgivet! De har fått reda på att Christina ljugit redan i skolåldern…! Christina är ”en ondskefull människa av en sällsynt ovederhäftig kaliber”. ”…slipper att träffa någon av alla dessa onda människor igen”.

Klanen Bladh kan ju inte heller bara avsluta sitt bloggskrivande utan en liten bitande knorr:
Anonym skriver juni 12, 2013 kl. 23,34
”Hoppas verkligen att hon nyps för mordförsöket också. Hon har kommit för lindrigt undan”.