Ett annat varmt mail

För ett tag sedan dök nedan mail upp. Det är från någon som kallar sig Thomas Bladh – vilket det troligtvis också är ifrån. På inrådan av flera vänner och initierade närstående så polisanmälde jag nedan hotfulla mail. Som alla gånger tidigare se inlägget Immunitet så läggs även denna anmälan ner. Polisen tog inte ens reda på vem som hade Ip-numret vid den aktuella tidpunkten då mailet skickades. När jag ytterligare ville ha ut förundersökningen så hemligstämplades det så kallade förhöret med Thomas Bladh, det ända polisen åstadkommit under åtta månader.
Förvånad? Inte jag – varken Thomas Bladh eller polisen har gjort något.

Hej Martin
Du tror att du har en hjältegloria runt dig men så är det inte riktigt , folk runtomkring oss som känner oss vet vilken skitstövel du är .
Era försök att gräva mig 3 feet under misslyckades katastrofalt ,sprängladdningen var tillräcklig för att döda mig ,inga tvivel om det ,men för liten mängd .
Nästa gång du försöker ladda dubbelt annars tar det inte på mig , du har som helst inga uppgifter om mig ,det måste kännas väldigt konstigt
Du tror fortfarande att du är Jesus i Torsby socknen ,men du är en avskyvärd person som ingen därute vill ha tillbaks ,dina lögner ,ditt sätt att vara ,hoppas du får hjälp ………….
Jag har haft ett helvete att komma tillbaks men jag kämpar på som bare den och trott eller ej men visst jag har en del operationer kvar ,oförsäkrade visst ,men ändå.,du tror att du tillfört något positivt till vår familj men där kan jag göra dig besviken ,att du är en vanlig skitstövel som ej märks i systemet .
Väntar på dig när du kommer ut , tror du att man glömmer ……………no way , förr eller senare behöver du titta i backspegeln i din lilla Smart bil ,glöm ej vinterdäcken på för då slinker du av vägen ganska lätt …………….sweet dreams , your bastard ………………..
mvh
Thomas Bladh”

bladh.t@gmail.com