Sluta försvara henne..

Hon har lurat dig. Hon är bara en lycksökare. Hon vill bara ha lyx, exklusiva bilar, dyra båtar, märkeskläder, resor och middagar. Hon vill bara frossa, konsumera, gå på shoppingturer och glassa omkring. Fattar du inte att hon skiter i dig, du är så blind, du är så fruktansvärt grundlurad! Hon har lurat alla. Alla har insett det…utom du. Du inbillar dig att du funnit kärleken och vill göra allt för den. Du är lättrogen, lättlurad, naiv och har helt gått i hennes fälla. Du är bara ett verktyg för att hon skall kunna skaffa sig pengar, tillgångar och materiella statussymboler, för att visa att hon är lite förmer och kunna imponera på sin omgivning. Hon är hänsynslös, självupptagen och har aldrig varit uppriktig mot dig. Sluta försvara henne, och inse att du gått på en mina som kostat dig 10 år i fängelse!

Det har gått upp ett ljus för mig! Det tog lite tid och var ju inte så kul att komma till insikt om mitt eget tillkortakommande. Skall sluta göra motstånd mot det som är rätt och riktigt. Jag har blivit duperad av en otroligt förment och intrikat kvinna och hennes två manipulerande barn! Det värsta av allt är att jag utsatt en fin och hederlig familj för förtal, vilket orättfärdigt gjort deras liv svårt och tungt! Ni hade rätt och jag hade fel. URSÄKTA!

Är rätt övertygad om att en hel del av de 7.000 läsare som nu följer min blogg, drog en lättnadens suck när dom läste inledningen. Va bra att sanningen äntligen kom fram. Det låter ju helt rätt och riktigt. Den där otroliga historien han sytt ihop var ju aldrig trovärdig…det fattar ju vem som helst!

Är helt fascinerad över lögnens lockelse och verklighets problematik. Varför verkar min inledningen ovan sann och den reella verkligheten falsk? ”Inledningen har jag bara hittat på, helt fritt ur min fantasi”. ”Allt annat jag skrivit på min blogg kommer ifrån verkligheten”.

Vi drogar oss mer och mer på olika sätt, för att undvika att konfronteras med verkligheten. Den är för obegriplig, för stötande och för påträngande. Tror det finns något talesätt om att ”lögnen färdas med ljusets hastighet, medans sanningen går i ett par trasiga sandaler genom öknen”. Verkar lika aktuellt idag som när den för länge sedan först uttalades.

Prästen här frågade mig en dag ”om du nu ser tillbaka på vilka uppoffringar du fått göra…var det värt det?” Ja! Det var det! Jag är visserligen instängd dryga sex år av mitt liv, men denna upplevelsesafari hade jag inte velat vara utan. Att få se detta bakgårdens andliga inplantat så öppet, oförfalskat och naket är en ynnest! Det finns något rent, blottat och upplyst i allt detta.

Jag kommer ut till friheten en vacker dag. De som orsakat allt lidande för Christina och barnen kommer aldrig att bli fria. De måste alltid fly. Fly från sig själva och sina handlingar. Deras största katastrof vore om verkligheten kom ifatt dem…det finns ingen landningsbana stor nog för dem att landa på. Skulle inte för en sekund vilja byta med någon av dem!

Uppriktigt och ärligt! Jag är så oerhört tacksam för vad som visats mig av osminkat, skrupelfri och oförställd verklighet! Att få delta i en skildring som ingen skulle kunnat berätta eller någon kunnat skriva om.

Därmed har jag inte sagt att upplysningen är lätt, enkelt eller smärtfritt…det skall Gudarna veta!